cropped-natuurlijke_kraamzorg_header

Conferentie 26 maart geaccrediteerd

KCKZ 4 punten algemeen

'Wie niet komt heeft iets gemist'. Aldus kinderarts Schoorel tijdens de voorbereiding.

Belangrijkste kwaliteit van de Natuurlijke Kraamzorg is de combinatie van spiritualiteit met praktische tastbare toepassingen. Dat vindt je terug in het programma. Luisteren en doen, oefenen en ervaren. lange en korte workshops.
- kamille olie buikkompresje - voet inwrijving - toiletspoeling - wasbare luiers - stoombadje - borstkompres - kwarkkompres - verschonen zonder huilen - mutsjes - wol -
Inspiratie, punten en kennis opdoen in een ontspannen lente-sfeer in de bosrijke omgeving van Zeist. Binnen geurt het naar koffie en etherische oli├źn. Kraakschone lakens stralen je vanaf de behandeltafels toe. Kom je kijken of ervaren? Jij kiest het zelf.

conferentie_natuurlijke_kraamzorg
Lezing 1: "We proberen vanuit het kind de vraag te stellen en te beantwoorden: Met welke elementen moet het vertrouwd raken tijdens zijn voorgeboortelijke reis?
Lezing 2: "In welk element voel jij je thuis? Ben je meer een aardemens, watermens of een luchtmens of vuur mens?" En hoe resoneert dat met je kraamvrouw?
Workshop 1: "Boetserend ervaren we de groeigebaren van het beginnende leven in de eerste drie weken van de embryologische ontwikkeling van de mens".

Ben jij voor natuurlijke benadering van geboorte en ben je kraamverzorgende, verloskundige, werkzaam in de kinderopvang of anderszins geïnteresseerd? Dan is deze conferentie voor jou.
De hoofdlezingen van de Conferentie - Natuurlijk! Elementen van het geboorteproces worden verzorgd door Edmond Schoorel en Saskia Barkmeijer.
edmond_schoorel_saskia_barkmeijer_natuurlijke_kraamzorg
Voor het volledige programma verwijzen we naar de website.
Je krijgt deze nieuwsbrief omdat je eerder in contact met ons bent geweest. Als je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kun je je hieronder uitschrijven. We stellen het op prijs als je deze nieuwsbrief doorstuurt naar mensen waarvan jij denkt dat ze interesse hebben. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via de website.
Wijzigingen voorbehouden.